Ford Edge

CONFORT
El Ford Edge és un vehicle polivalent, que ofereix el màxim rendiment i confort tant en ciutat com en circulació en tot tipus de terrenys i en llarga distància. L’espai és una de les qualitats destacables en aquest vehicle, en el qual hi caben amb total comoditat cinc adults. A més a més, les places són totalment abatibles per tal d’ajustar les necessitats de càrrega en cada moment. A l’interior de l’habitacle es gaudeix d’una atmòsfera de calma. En aquest sentit, hi té una gran pes el sistema Active Noise Control, que incorpora tres micròfons que detecten el soroll ambiental i l’anul·len mitjançant la reproducció d’ones sonores de fase oposada. Altres detalls que afegeixen un plus de distinció és el sistema de control per veu, apte per seleccionar la música, la temperatura desitjada i per rebre i realitzar trucades amb sistema de mans lliures. Fins i tot, pot llegir els missatges de text del telèfon mòbil. El Ford Edge està disponible en tres acabats: Trend, Titanium i Sport. La versió base Trend inclou de sèrie llandes d’aliatge de 19 polzades, retrovisors elèctrics plegables del color de la carrosseria, climatizador bizonal, alçavidres elèctrics al davant i al darrer, entre d’altres.

MOTOR
El Ford Edge ofereix dos motors turbodièsel d’injecció, un amb una potència màxima de 180 cavalls i l’altre, de 210 cavalls. Els dos consumeixen una mitjana de 5,8 litres als 100 en circulació combinada i respecte a les velocitats màximes són de 200 i de 211 km/h, respectivament.

SEGURETAT
En seguretat, cal parlar del sistema de prevenció de col·lisions, que detecta si hi ha un objecte aturat o movent-se lentament al davant del vehicle. Alshores es mostra una advertència visual i, posteriorment, una d’acústica. Si aquestes dues no han sorgit efecte, aleshores es fa incidència sobre els frens per tal de reduir la gravetat d’una hipotètica col·lisió frontal. De sèrie està el sistema d’assistència per canvi de carril, botó d’engegada i càmera de visió posterior, antiboires davanters, control de velocitat adaptatiu, entre d’altres.

Per El tot Granollers / AMIC

TOTES LES NOTÍCIES