ford-ecosportCaracterístiques

El Ford EcoSport s’emmarca en la categoria dels SUV o tot terreny. Amb un estil atrevit i modern, la seva presència és imponent. A l’interior cal fer especial menció a l’ampli i confortable habitacle. Des de la posició de conductor, el seient del conductor disposa de sis posicions d’ajustament, amb suport lumbar integrat. A més a més, l’interior és totalment modulable, amb seients plegables amb un fàcil sistema d’accionament, que permet adaptar l’espai a les necessitats del moment. A nivell tecnològic l’EcoSport incorpora els últims gadgets i sistemes. Cal destacar el sistema de connectivitat Sync per control de veu, que permet controlar la música i fer i rebre trucades de mòbil, entre d’altres accions.

El vehicle compta amb un útil sistema d’engegada en pendent, que evita que tiri cap a enrere quan inicia la marxa. Aquest sistema manté els frens de manera automàtica durant 2’5 segons més, i això possibilita que es tingui més temps en accionar l’accelerador, a la vegada que permet tenir més control del vehicle en reprendre la marxa sobre superfície lliscant. També incorpora el sistema d’accés sense claus i els sensors d’estacionament.

Motor

El Ford EcoSport disposa d’un potent motor dièsel d’1,5 litres de 90 cavalls de potència, que acredita una velocitat punta de 160 km/h, amb una acceleració de 0 a 100 en 14 segons i una mitjana de consum als 100 de 4 litres i mig. Es tracta d’un motor ecològic, amb reduïdes emissions en C02. El propulsor a benzina és un 1.0 de 125 cavalls, amb una velocitat màxima de 180 km/h i un consum mixt de 5,3 litres.

Seguretat

El Ford EcoSport és un vehicle que destaca per les altes cotes de seguretat. Disposa d’un complet dispositiu de coixins de seguretat i avançats sistemes per frenar amb un total control. A més a més, incorpora sistema de control d’estabilitat ESP, que proporciona un gran domini del vehicle.

A tot plegat, s’hi ha de sumar la robusta carrosseria amb zones de deformació programada i de xuclament d’impactes.

Per El Tot Granollers / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada