Font (PS) demana els informes que avalen l’allargament de la concessió del Túnel d’Envalira

El conseller general del PS, Jordi Font
El conseller general del PS, Jordi Font (PS)

El conseller general del grup parlamentari socialdemòcrata, Jordi Font, ha entrat a sindicatura una demanda d’informació per tal que el Govern faciliti diferents informes en relació a la concessió del Túnel d’Envalira. La petició es fa després que en la sessió de control que va celebrar el Consell General el passat dijous l’executiu evités donar explicacions.

Concretament, Font demana pel nom de la societat explotadora del Túnel d’Envalira i informació sobre els seus socis i càrrecs directius, així com els informes econòmics, d’auditoria i jurídics que avalen la prolongació de la concessió per 8,2 anys, el que és quatre vegades la durada de la crisi de la pandèmia de la Covid-19, a la base de la petició d’allargament del contracte.

Així mateix, el conseller socialdemòcrata demana informació relativa a l’adjudicació de dits informes, la modalitat de contractació i l’import dels mateixos, i també els informes elaborats per part de la Intervenció i del Gabinet Jurídic del Govern respecte aquesta prolongació de la concessió.

TOTES LES NOTÍCIES