n145El Ministeri de Foment ha formalitzat el contracte de serveis per a l’execució de diverses operacions de conservació i explotació de carreteres de Lleida amb un import de 5,9 MEUR. Les carreteres on s’actuarà són la N-145, de la intersecció amb la N-260 (La Seu d’Urgell) fins a la frontera amb Andorra; la N-260, del límit amb la demarcació de Girona fins a la intersecció amb la N-230 (El Pont de Suert), i la N-1411, de la intersecció amb la N-260 fins al límit de concessió del Túnel del Cadí (Baltarga).

Les operacions de conservació i explotació de carreteres inclouen treballs de manteniment dels serveis de comunicacions, de vigilància, atenció d’accidents o d’elements de la xarxa viària. Aquestes obres també contemplen vetllar pel sistemàtic de les instal·lacions de subministrament d’energia elèctrica, enllumenat, senyalització variable i semaforització.

A més, es faran inventaris i el reconeixement de l’estat de les vies, programació, coordinació, seguiment i informació de l’execució dels treballs, actuacions de suport a l’explotació, estudis d’accidentalitat i informes de seguretat vial. Finalment, es realitzaran treballs de desbrossar, fresats i reposició del ferm, neteja de cunetes, i en general, totes les feines de conservació ordinària de les vies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada