Foment inicia obres d’asfaltat a la carretera N-145 de La Seu d’Urgell a Andorra

El Ministeri de Foment iniciarà aquest proper dilluns, dia 11 de juny, les obres d’asfaltat a la carretera N-145 de La Seu d’Urgell a Andorra des del punt quilomètric 0,0 fins al 9,7 amb un pressupost de 25 milions d’euros.

L’inici dels treballs d’aglomerat implicaran la posada en servei d’un desviament a la N-145 per permetre la construcció de l’enllaç d’Anserall. Aquest desviament, situat en el punt quilomètric 2, entrarà en servei demà divendres, dia 8 de juny a les 13.00h i finalitzarà el proper mes de novembre que és quan el Ministeri preveu l’acabament de la primera fase d’aquestes obres. Pel que fa la segona fase de les obres, les previsions són que acabin a mitjans de 2013.

Les obres d’asfaltat s’inicien ara després que Foment hagi pràcticament acabat les tasques de revestiment del túnel del Bordar, de 356 metres de longitud.

La Subdelegada del Govern, Inma Manso, valora com a “molt positiu” que el Ministeri aposti per aquest tram en el Pirineu de Lleida donada “la importància que representa la millora de comunicació entre La Seu i Andorra”.

 

 

4 comentaris

  1. Si, si, si… i d’ aquí un mes i mig….VACANCES A L’ AGOST !!! I apa , a esperar i esperar i esperar…i ja estarem al Nadal i a esperar i esperar i esperar. Jo fins que no vegi terminat no m’ ho creuré !!!

  2. Si pero lo mejor de todo son las colas que estan haciendo ahora… he estado 42 minutos de reloj parado a la altura de Anserall porque estaban asfaltando un trozo y nos han dejado parados a todos asta que secara un poco… eso tampoco es muy normal… por lo demas ya era hora que empezaran las obras… les ha costado a estos de FOMENTO ESPAÑOL…

  3. Cony, ja era hora, ja no em quedava un plat per trencar a la autocaravana amb tants forats…….

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES