Els pròxims dies continuaran les accions reivindicatives amb talls de carretera, la recerca de suport institucional i una recollida de signatures, que ja compta amb més de 2.800 suports

La plataforma d’afectats per la cruïlla de Montferrer considera insuficient la resposta rebuda per part del Ministeri de Foment amb relació a les peticions de construcció d’una rotonda a la N-260. Els veïns creuen que l’anunci d’estudiar la possibilitat d’una glorieta a la zona “no aporta cap solució immediata a la perillositat de l’encreuament”, tal i com es reclama, i només és “un allargament dels terminis”.

Foment va fer arribar la setmana passada al consistori de Montferrer i Castellbò un escrit en què el cap de Carreteres de l’Estat a Lleida, Juan Antonio Romero, assenyala que una rotonda és la millor opció per solucionar la problemàtica que denuncia el Consell Escolar de la llar d’Infants de Montferrer i l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola Els Agols. Malgrat tot, Romero només anuncia “un estudi per redactar un projecte”, ja que l’actuació no es pot dur a terme via conservació ordinària.

En aquest sentit, un dels portaveus de la plataforma, Lluís Mera, critica que l’anunci, que arriba un any després de la queixa formal, suposarà dos o tres anys de marge per a les obres, “malgrat que ja hi ha un altre projecte amb un pressupost aprovat i adjudicat”. I afegeix: “No sabem perquè no es va fer i ara els preus són més elevats però no és de calaix haver d’esperar perquè hi continuïn havent accidents i atropellaments”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada