n240El ministeri de Foment espanyol ha adjudicat la construcció de les dues rotondes llargament reivindicades a la Seu d’Urgell, a la N-260. El pressupost de les obres ascendeix a 1.017.464 euros. De la seva banda, l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, s’ha mostrat satisfet per aquest pas endavant i ha assenyalat que espera que les obres puguin començar després de les festes de Nadal. En aquest sentit, ha recordat que és “una necessitat i una reivindicació”.

Foment explica en un comunicat que el tram de carretera N-260 comprès entre els punts quilomètrics 228 i 227 correspon a l’accés a la Seu pel costat oest. L’origen del tram se situa prop de la intersecció amb l’accés a l’Hotel El Castell i el nucli de Castellciutat i el final del tram se situa al pont de la carretera sobre el riu Valira, coincidint amb l’entrada al casc urbà de la Seu.

A banda de la construcció de les dues rotondes, el projecte inclou la modificació dels trams de la N-260 per adaptar-se a la situació de les noves rotondes, la rehabilitació del ferm i la inclusió d’una voravia per a vianants en el tram de carretera entre les rotondes, l’adequació del mirador i la reordenació de defenses i voravies al pont sobre el Valira.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada