Fnac España obre amb Grup Pyrénées Andorra la seva primera botiga al Principat

La Fnac, distribuïdora de productes culturals, d’oci i tecnologia, ha obert al públic la seva primera botiga a Andorra. Es tracta del segon establiment en règim de franquícia i del primer fora d’Espanya sota la direcció de la Fnac Espanya. El franquiciat, Grup Pyrénées, és l’empresa capdavantera en retail del Principat que compta amb més de 70 anys d’història. Amb aquesta obertura el Grup Fnac comptarà amb 50 establiments en la península ibèrica.

En la inauguració, hi vàren participar la ministra de Cultura, Joventut i Esports d’Andorra, Olga Gelabert Fàbrega; l’ambaixadora de França a Andorra, Ginette de Matha; el director general de Fnac Espanya, Marcos Ruão, i el president de Grup Pyrénées, Patrick Pérez. L’acte va comptar amb l’assistència de coneguts empresaris i executius locals, així com d’altres convidats del Grup Pyrénées i de Fnac Espanya.

La nova botiga està situada a l’edifici dels Grans Magatzems Pyrénées, en ple centre d’Andorra la Vella. Té una superfície comercial d’1.300 m2 i una plantilla de 25 empleats aproximadament.

La Fnac Andorra ofereix als seus clients la totalitat del catàleg de productes culturals (llibres, música, cinema, videojocs, infantil, etc.), tecnològics (informàtica, telefonia, so, fotografia, imatge, etc.) i serveis (assegurances, clínica micro, entrades, etc.) de la companyia. Gràcies a la seva estratègia omnicanal, els clients tenen a la seva disposició no només els productes que estiguin físicament en la botiga sinó els més de 2 milions de productes que ofereix a través del seu catàleg.

fnacLa Fnac desembarca a Andorra amb tota l’oferta cultural i tecnològica que distingeix a la marca: al llarg de l’any, la nova botiga acollirà i promourà presentacions de llibres, concerts, tallers, etc. No en va, La Fnac Andorra comptarà amb Fòrum, espai dedicat en exclusiva a aquest tipus d’activitats que tenen tots els establiments de la insígnia. A part de comptar amb autors i grups locals, la relació amb Fnac Espanya facilitarà que existeixi un flux d’activitats culturals d’àmbit internacional.

Per a l’obertura, la Fnac Andorra té prevista una variada programació destinada tant al públic infantil com al jove i adult.

Aquest divendres 29 al matí s’ha celebrat un esdeveniment dirigit al públic infantil, amb els ninots del Club Piolet. A la tarda actuaran a la botiga el grup local Bluetonics, el cantautor Patxi Leiva, Efrem Roca i Jordi Barceló, i Blau d’Àngel. A la tarda també visitaran la nova tenda les mascotes de Naturlandia l’Ursa i la Lupi. A més, el carrer s’omplirà de música amb una sessió de DJ a càrrec d’Andorra Sound Project.

 

SOBRE FNAC

La FNAC és la primera distribuïdora a Europa de productes tècnics i culturals i constitueix un exemple únic d’aliança entre comerç, cultura i tecnologia. Creada el 1954 a França, compta amb una xarxa de 199 establiments repartits en nou països (França, Espanya, Portugal, Suïssa, Bèlgica, el Marroc, Brasil, Qatar i Costa d’Ivori). El 2015 va aconseguir una facturació de 3.876 milions d’euros i compta amb 14.100 empleats. [Dades del 2015]

La seva implantació a Espanya es va iniciar al desembre de 1993, al madrileny carrer Preciados i és ja un referent ineludible tant de la programació com del consum cultural i tecnològic a Espanya. Fnac Espanya compta amb 29 tendes físiques més la virtual, www.fnac.es. Està present a Madrid (7), Barcelona (5), Zaragoza (2), València (2), la Corunya, Alacant, Astúries, Bilbao (2), Màlaga, Marbella, Murcia, Sant Sebastià, Sevilla, Valladolid, Pamplona i Andorra.

 

SOBRE PYRÉNÉES ANDORRA

Pyrénées Andorra és el grup capdavanter en retail del Principat d’Andorra. Amb més de 70 anys d’història, el grup s’ha consolidat en els sectors en els quals opera i avui representa ja aproximadament el 9% del PIB dels sectors en els quals opera del país, donant ocupació a 1.200 persones (el 3% del mercat laboral). Està present en la indústria minorista amb els seus emblemàtics grans magatzems a Andorra la Vella i Pas de la Casa, així com la gran superfície Andorra 2000 i altres punts de venda. Distribueix en exclusiva les marques d’automoció Mercedes Benz, BMW, Land Rover, Jaguar, Mini, Citroën, Smart i Suzuki, així com diverses marques de vehicles industrials. També opera en el sector restauració amb cinc McDonald’s i altres tres restaurants, i en el sector majorista per a productes de luxe i electrònica. http://www.pyrenees.ad/

Text i foto: Grup Pyrénées

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.