Flis acosta al River a l’ascens amb la victòria enfront el Cáceres 84 a 64

Un nou partidàs de Dimitri Flis apropa al River al somni de l’ACB. El pivot ha tornat a ser determinant gràcies a la seva versatilitat i triples han servit als de Joan Peñarroya per obrir una bona escletxa al descans davant un batallador Càceres (40-29). La direcció de Dani Pérez (18 punts, 3 assistències, 3 rebots, 3 triples) i els punts del pivot han augmentat diferències en el tercer quart, al costat de l’encert des del tir lliure de Blanch (5 de 5). Penya i Hobbs tornaven al Càceres al partit però la defensa andorrana neuralizaba a Ashalou i Devin Wright (15 punts, 7 rebots) i signava un dels seus millors partits de la temporada per derrotar per 20 punts, 84 a 64,  a un Càceres que segueix sense guanyar fora a l’Adecco Or.
La clau: Un gran Dimitri Flis (19 punts, 10 rebots, 3 triples) que ha destrossat al Càceres amb la seva mobilitat.

El Ford Burgos també ha complert davant el Palència amb un contundent 101 a 75 i es mantenen les dues victòries de diferència a quatre jornades per al final de la fase regular. La setmana vinent el River jugarà a la pista del Clavijo de Logroño, per fer-ho la següent a casa contra el filial del Barça. El 12 d’abril podria ser el partit definitiu enfront el Força lleida novament a casa i fent innecessària la darrera jornada a la difícil pista del Ford Burgos que té un average a favor seu de +11 punts.