Firetes

Cavallets, firetes, festa major, cotxets de xoc, sínia, paraules que tots coneixem i que ens evoquen moments d’alegria, il·lusió i afecte. Moments de descans i pauses en la nostra vida que hem compartit amb família i amics. És important tenir i atresorar moments així en la nostra vida. L’oportunitat la tenim ara.

Entrem en època de celebracions i festes majors. Tan important és tenir objectius i metes i dedicar temps a elles com tenir temps lliure i d’autèntica desconnexió. Aquestes oportunitats que ens donen les “firetes” són úniques perquè habitualment es comparteixen amb la família de petit i d’adolescent amb els companys o colla.

Per tant, siguis pare, mare, fill o filla no perdis l’oportunitat de crear un record commovedor i compartir un dia de “firetes”, menjant xurros amb els teus o patates fregides, a més de muntar en les diverses atraccions. Juga a tirar els pots, a disparar als escuradents i no t’oblidis dels dards i els sortejos. Jo recordo passejar amb els meus pares i la frase: “Sempre toca si no és un ninot, és una pilota”. Potser no són instants perfectes, tal vegada no són records plens de càrrega emocional però sens dubte són entranyables. Després d’explicar-vos això només em queda per dir… Aneu a compartir i gaudir de moments així.

TOTES LES NOTÍCIES