Durant els dies 20, 21, 22 i 23 d’agost el Centre Històric d’Andorra la Vella acollirà una fira de promoció de productes alimentaris i artesans de qualitat procedents de Catalunya, que seran exposats a la Rambla Molines, a la plaça Príncep Benlloch i a la plaça Rebés.

La “Fira Sabors Artesans Catalans” és una iniciativa de l’Associació Sabors Artesans, fundada l’any 2010, per promocionar els productes catalans d’alimentació i d’artesania, que organitza aquesta primera fira a Andorra la Vella, amb el suport i la col·laboració del Comú de la Parròquia. Comptarà amb un total de 16 parades, on s’hi podrà degustar i adquirir xocolata, coques, embotits i formatges, de producció artesanal i de gran qualitat.

La Primera Fira Sabors Artesans Catalans a Andorra la Vella obrirà el dijous 20 d’agost a les 17.00 hores i serà inaugurada a les 17.30 hores, amb l’assistència del cònsol major de la parròquia.

El divendres 21, el dissabte 22 i el diumenge 23 d’agost, la Fira romandrà oberta al públic de les deu del matí i fins a les nou del vespre.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada