Fins que la tecnologia ens separi

baralla

La tecnologia té la capacitat de ser imprevisible. En moltes ocasions els consumidors ens llancem als seus braços sense tenir en compte les conseqüències que aquesta comporta.

Revolucions com el telèfon mòbil ens van obligar a canviar certs aspectes de les nostres vides. De la mateixa manera, la revolució més nova, el Whatsapp, també està obligant a canviar certs patrons de conducta que fins al moment teníem plenament assumits.

Segons l’Associació Italiana d’Advocats Matrimonials, l’eina de missatgeria instantània és responsable d’un gran nombre de ruptures ja sigui entre parelles o amics.

Els números no enganyen, en el 40 per cent dels processos de separació per infidelitat, les converses o les fotografies dels amants aparegudes en Whatsapp són aportades com a prova.

Aquestes dades confirmen les aportades pels advocats britànics fetes en 2012. En aquest cas un terç dels clients aportaven les converses de les seves parelles com a prova definitòria de la infidelitat.

Finalment en aquest tema que relaciona les NNTT amb les separacions, hem de parlar de les dades aportades pel diari The Independent. Segons aquest rotatiu, les persones que fan un ús abusiu de les eines socials tecnològiques, són més propenses a experimentar gelosia i enganyar a les seves parelles.

El que a vegades ens uneix amb rapidesa, és en aquest cas el que ens separa.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció