Fins el dimarts 16 de maig es poden presentar les propostes als Pressupostos Participatius 2017 de la Seu d’Urgell amb l’objectiu de decidir entre tots en què invertir 100.000 euros del pressupost municipal d’enguany.

Recordem que per a presentar les propostes cal omplir prèviament el formulari de propostes o el formulari disponible al web perquè tothom major de 16 anys i empadronat a la Seu pugui fer arribar les seves. El formulari permet incloure fins a 3 propostes.

Tant si es presenten a través del formulari en paper com de manera telemàtica, els ciutadans hauran de deixar les seves dades, un telèfon i un correu electrònic, així com també indicar si la proposta o propostes que es presenten es fan a títol personal o en representació d’una entitat.

Val a dir que en aquest formulari s’explica els criteris que han de complir les propostes noves per tal que puguin ser vàlides. En el formulari, el ciutadà hi trobarà tres caselles en blanc per tal que pugui escriure-hi la o les propostes noves.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada