La  fase de votació dels Pressupostos Participatius de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, amb els quals els habitants de la capital de l’Alt Urgell decideixen el destí d’una partida de 100.000 euros dels comptes municipals, encaren aquesta setmana la seva recta final.

Per aquest motiu es recorda que tots els veïns i veïnes majors de 16 anys i empadronats al municipi hi poden prendre part fins aquest pròxim diumenge 30 de juliol, en cinc espais públics de la ciutat: l’Oficina d’Atenció Ciutadana, situada a l’edifici de l’Ajuntament; l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, al Centre Cívic l’Escorxador; la Biblioteca Sant Agustí, la Piscina Municipal (el cap de setmana) i el Pavelló Poliesportiu (dijous i divendres). Per exercir el vot cal portar el DNI. Cada veí pot escollir un màxim de 5 propostes diferents.

Les propostes validades
La ciutadania urgellenca pot escollir entre un total de 37 idees que han estat seleccionades i validades pels tècnics municipals. Les propostes triades són les que s’ajusten a la disponibilitat pressupostària i a les competències municipals.
S’hi inclou temàtiques molt diverses, com ara un canvi de mobiliari en espais municipals, instal·lació de fonts o lavabos públics, nous trams de vorera, millores de passos de vianants, creació d’un espai jove, aparcament per a bicicletes, millores en la senyalització, canviar el parquet del Palau d’Esports, espais per a gossos, una pantalla d’informació al carrer i un nou equip de megafonia, entre d’altres.

Presentació pública dels resultats

Al final de les votacions, i per completar el procés, el dia 7 d’agost es realitzarà una presentació pública dels resultats, amb la qual es donarà a conèixer les propostes aprovades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada