Fins al 3 de maig es pot participar al 13è Concurs de disseny i elaboració de punts de llibre d’Encamp i el Pas

El cartell anunciador del 13è Concurs de disseny i elaboració de punts de llibre d'Encamp i el Pas
El cartell anunciador del 13è Concurs de disseny i elaboració de punts de llibre d’Encamp i el Pas (Comú)

Les Biblioteques comunals d’Encamp i del Pas de la Casa celebren el 13è Concurs de disseny i elaboració de punts de llibre. El certamen consisteix en la creació d’un disseny de punt de llibre que sigui propi i original. Hi poden participar els residents de la parròquia majors de 5 anys vinculats amb el servei de biblioteques.

El concurs es divideix en diferents categories: benjamí (de 5 a 6 anys), aleví (de 7 a 10 anys), infantil (d’11 a 14 anys), juvenil (de 15 a 17 anys) i adults (a partir dels 18 anys). Els guanyadors obtindran un lot de llibres o un val de compra, i els primers classificats de cada categoria tindran el punt de llibre imprès.Bases del concurs

Podran participar-hi totes les persones a partir de 5 anys i residents a la parròquia d’Encamp.

Les categories són les següents:

* Benjamí, de 5 a 6 anys

* Aleví, de 7 a 10 anys

* Infantil, d’11 a 14 anys

* Juvenil, de 15 a 17 anys

* Adults, a partir de 18 anys

Cada participant només pot entregar un sol disseny de creació pròpia i original d’un punt de llibre de temàtica lliure. Les mides han de ser de 20 cm x 5 cm. Els participants tenen la llibertat per a escollir el material del punt de llibre.

AI disseny s’hi haurà d’incloure (per la part del darrere) nom, cognom, edat, categoria i telèfon. Si el material amb el qual està fet el punt de llibre no permet escriure les dades anteriors, es posaran dins un sobre amb el punt de llibre.

Els punts de llibre s’han d’entregar a les Biblioteques Comunals d’Encamp i del Pas de la Casa abans del divendres 3 de maig a les 19 hores.El lliurament de premis tindrà lloc:

– El dimecres 8 de maig de 2024, a les 18 hores, a la Biblioteca Comunal Encamp.

– El dijous 9 de maig de 2024, a les 18 hores, a la Biblioteca Comunal del Pas de la Casa.

TOTES LES NOTÍCIES