reixesPer a cada tipus de finestra és possible trobar un sistema de seguretat que s’adapti a les seves característiques.

• Vidres de seguretat: el vidre normal es pot trencar amb facilitat, amb una pedra, un cop de puny, etc. Per això es fabriquen vidres de seguretat molt resistents. Alguns sistemes de seguretat més avançats fins i tot integren un sensor que detecta els intents de trencament.

• Reixes: l’opció més comuna és instal·lar unes reixes d’acer que poden ser fixes o amb pany. És possible escollir entre molts dissenys de reixes, fins i tot que combinin amb el color de l’exterior o de l’interior de la finestra.

• Persianes blindades: són semblants a les persianes normals, però estan fabricades en acer i alumini, però amb una flexibilitat que permet que es puguin baixar i pujar de manera còmoda. Les persianes d’elevat blindatge, per la seva gruixària, a més, aïllen del fred, la calor, la llum i el soroll. Es poden adaptar a tot tipus de dissenys.

• Xarxes: són molt útils per protegir balcons i terrasses, així com d’altres espais exteriors. A més, per estar fabricades amb un material extralleuger no malbaraten les vistes cap a l’exterior.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada