cinca2Els diners provinents de fons il·lícits que té BPA podrien anar a parar a les arques de l’Estat un cop hagi finalitzat el procés judicial.

Així ho ha assenyalat el ministre de Finances, que ha reiterat que el FINCEN no pot imputar una multa a BPA ja que l’entitat no té seu als Estats Units, sinó que hi opera a través de filials. Cinca ha recordat que la justícia nord-americana, en canvi, sí que pot intervenir sobre les persones que consideri que han comès un delicte al seu país.

3 comentaris

  1. El ministre no ha estat clar en aquest tema perquè no en tenia ni idea, encara es va permetre el luxe d’amenaçar amb presó. Lo de la BPA ha estat un expoli de la família Cierco i la sepultura política del Cinca i Martí. Subscric al Nomen: “I, sobretot, Sr. Martí, quant hagin recollit una mica la trencadissa que han fet, si us plau vostè i el seu ministre de finances marxin discretament cap a casa”

  2. Tants experts que n’hi ha cobrant elevats sous i resulta que ningú va dir al principi que podia haver de cap manera una multa i ara resulta que tothom ho sabia. No tenen ni idea, clar ara tots s’apunten al carro, però la veritat és que ha estat els propis Estats Units el que ha fet l’aclaramient. Patètic de nou. Per què tant INAF, tanta UIFAND i al final ningú sap res de res.

  3. Em demano com es que el ministre Cinca no ha sigut mai clar en aquest aspecte. i perquè no ho ha comunicat clarament a l’opinió pública fins que la cònsul Americana ha hagut de sortir a aclarir-ho.
    Tampoc entenc perquè la cònsul ha tingut que comunicar-ho explícitament i fer-ne incís…No,serà que al govern ja li anava bé que tothom pensés que la multa existia?…
    Amb una possible multa es tenia l’excusa perfecta per la intervenció bancària i per privar de drets als afectats…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada