Finalitzen els treballs d’ampliació de la plaça Santa Anna d’Escaldes

santa-annaAquest dijous han finalitzat els treballs d’ampliació de la plaça Santa Anna després d’un mes d’obres. L’ampliació d’aquest espai ha estat possible gràcies a l’acord del lloguer del Comú d’Escaldes-Engordany amb els propietaris del terreny de l’antic hotel Pla.

Els cònsols major i menor, Trini Marín i Marc Calvet, que s’han reunit amb els mitjans de comunicació per presentar el nou espai, han assenyalat que “amb aquesta remodelació donen un aire nou a la part alta de la parròquia perquè els veïns de la zona en puguin gaudir, sobretot quan s’instal·lin els bancs”. La corporació ha destiant 28.600 euros per ampliar en 133 metres quadrats la plaça Santa Anna. Els treballs, han consistit en anivellar el terreny amb la plaça existent.

Les obres finalitzen coincidint amb la primera representació del Pessebre Vivent que tindrà lloc aquest dissabte. Després de les festes de Nadal i les corresponents representacions del Pessebre Vivent s’hi instal·larà mobiliari urbà. Pel que fa al projecte de la piscina termal que hi havia previst en aquest espai, el cònsol menor ha assegurat que “aquest projecte requereix molta més inversió i un lloguer amb un termini de temps important i per tant encara estem estudiant la possibilitat”.

Des del Comú s’està pensant l’opció de traslladar aquest projecte a la plaça sobre del pont, al costat del Centre d’Interpretació de l’Aigua i del Madriu, i amb quins mitjans poder fer aquest tipus de bassa d’aigua calenta.

D’altra banda, la cònsol major ha explicat que han aprofitat per remodelar les voravies de la zona, fet que assegura que també ha ajudat a dinamitzar aquest tram i com a exemple ha posat l’obertura de quatre nous comerços davant la plaça Santa Anna.

Text i foto: e-e.ad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.