Finalitzades les obres de reurbanització dels carrers Dr. Peiró i Portal de Cerdanya de la Seu

seuJa s’han finalitzat les obres de reurbanització dels carrers Dr. Peiró i Portal de Cerdanya amb l’objectiu d’endreçar aquestes dues vies de la Seu d’Urgell que enllacen l’aparcament Dr. Peiró i el centre històric de la ciutat. Les obres han permès l’eixamplament d’aquests dos carrers i la construcció de les seves respectives voreres.

Amb la reurbanització d’aquests dos importants carrers d’accés al centre de la Seu per als veïns i visitants de la nostra ciutat que aparquin el seu vehicle a l’aparcament Dr. Peiró s’ha millorat qualitativament l’accessibilitat entre aquests dos punts, ja que el pas ha quedat més fàcil i agradable tant per a conductors com per a vianants.

Amb aquestes obres també s’han guanyat una dotzena de noves places d’aparcament entre ambdós carrers.

El tinent d’alcalde d’Urbanisme de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Jesús Fierro, ha destacat que amb aquestes obres “es dignifica una de les principals entrades, des de Llevant, al centre històric de la ciutat”.

Cal remarcar que el cost d’aquestes obres han estat cofinançades entre els veïns i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. A més a més, han comptat amb l’assessorament tècnic del Consistori urgellenc.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.