Aquest cap de setmana ja es podrà gaudir de les millores que s’han portat a terme en els darrers dos mesos en els vestidors del camp de futbol municipal de la Seu d’Urgell, amb l’objectiu de donar continuïtat a la modernització i  millora dels serveis d’aquest equipament esportiu.

Les actuacions més destacades que s’han portat a terme han estat la millora de la ventilació i extracció d’aire dels vestidors, modificant les portes i revisant i substituint els extractors que no funcionaven per aparells més eficients, solucionant així el problema de les humitats que acostumava a patir aquest equipament.

Una altra de les millores que han permès aquestes obres ha estat la renovació del vestidor d’àrbitres, canviant-ne la distribució, que el fa més ampli, i la instal·lació de  nous wc, rentamans i dutxa.

Els vestidors també s’hi han col·locat noves aixetes i carxofes a les dutxes. També s’han incorporat un wc i un rentamans al vestidor número 2, s’han instal·lat portes per aïllar les dutxes del vestidor 1 i 2 i s’han reparat i substituït les rajoles de les parets malmeses.

A més a més, s’ha reparat el gres del terra dels vestidors que ho requerien, s’ha reparat i substituït elements de la instal·lació elèctrica, s’ha repassat i reforçat l’enllumenat, així com una renovació d’interruptors i endolls.

El pressupost total d’aquestes obres ha estat de 30.250 euros. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada