L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra tanca la setena edició del cicle ONCA Bàsic, amb la programació de dues actuacions durant el mes de setembre. El cicle és un programa d’actuacions de petit format protagonitzats per músics majoritàriament andorrans o residents al país, en formats que van des d’un sol instrument fins al quintet.

El dissabte 14 de setembre, a les 20.30 h, el Duo de cine, format per Alexandre Arajol (violí) i Míriam Manubens (piano), tancarà la seva gira de concerts amb el programa, Un menú de cine, a l’església parroquial de Sant Julià de Lòria. Per aquesta actuació s’ha de reservar les entrades a Patrimoni, al telèfon (+376) 844 141 (de dilluns a divendres).

El cicle finalitza amb un concert protagonitzat pel grup 5Andcordes, format pels violinistes Àlex Arajol i Elias Porter, la viola Sílvia Garcia, la violoncel·lista Mireia Planas, i el guitarrista, David Font. La formació estrenarà el programa, Un viatge a deu mans – De la península itàlica a la ibèrica, dins els actes previstos amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni. El concert tindrà lloc el dissabte 21 de setembre, a les 19 h, a l’Era Gran de Casa Rossell d’Ordino. Segons David Font “La unió entre la corda pinçada i la fregada aporta al públic una perspectiva sonora diferent a la tradicional del quartet de corda. El programa proposa un viatge a través d’alguns dels compositors destacats de la península itàlica i ibèrica, passant pel classicisme de Boccherini fins arribar al període contemporani amb Chic, especialista en música i danses del Renaixement, música ètnica i noves tendències”.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada