Aquest matí ha tingut lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell el ple final del curs 2016-2017 del Consell Municipal d’Adolescents, presidit per l’alcalde de la ciutat, Albert Batalla, i la regidora de Joventut, Sílvia Iscla.

Com a conclusió més important del treball d’aquest curs sobresurt la bona valoració que han fet arribar per part dels adolescents de la Seu d’Urgell de les activitats realitzades per lluitar contra l’assetjament escolar, especialment les programades expressament per a ells: l’exposició ‘Noms robats’, de l’il·lustrador  Tàssies, i la sessió de joc de rol, on van poder viure una situació de bullying a través del joc. Al respecte, l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha agraït l’impuls per part dels joves del consell municipal per haver abordat aquesta problemàtica de manera pedagògica.

Per la seva part, els i les joves han demanat que es continuï treballant, el pròxim curs, per conscienciar i evitar l’assetjament escolar a tots els centres educatius de la Seu a través de noves activitats vivencials.

També han fet una valoració “molt positiva” de la xerrada de Giovanna Valls sobre les drogues.

Per últim, la regidora de Joventut, Sílvia Iscla, ha explicat els resultats de l’enquesta sobre la programació juvenil de la Festa Major. Iscla s’ha compromès a incloure algunes de les propostes lúdiques que han sol·licitat els joves de la Seu d’Urgell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada