Serrat-de-la-CapellaAvui es feien els últims retocs de les obres d’arranjament del barri del Serrat de la Capella de la Seu d’Urgell, concretament els operaris hi pintaven els passos de vianants, les línies del carrer principal i les places d’aparcament.

Les obres han consistit en la pavimentació de la vorera i de la calçada existents en aquest barri, així com l’ordenació de la circulació de vehicles i de les zones d’aparcament i el condicionament d’una zona verda que fa de barrera acústica amb la carretera N 145.

També s’ha habilitat una petita plaça on s’hi preveu col·locar mobiliari urbà, i s’ha fixat un pas de vianants per reduir la velocitat dels vehicles que circulin per aquest carrer.

Aquest carrer és la via principal d’accés a les edificacions d’aquest barri situat al nord del terme municipal de la Seu d’Urgell. El barri del Serrat de la Capella té accés rodat mitjançant la carretera N145 que uneix la Seu d’Urgell amb Andorra. Aquest pas però està habitualment tallat per una barrera. El seu accés principal és a través d’un pont de recent construcció que travessa la carretera N260 i comunica amb l’avinguda de les Valls d’Andorra amb aquest barri.

Les obres han tingut un cost total de 72.200 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada