Aquests dies té lloc la segona edició del Filmin Music Festival en el portal de visió per pagament Filmin. Aquest festival de cinema documental musical va arrancar el passat 15 de juliol i fins el proper 15 d’agost els amants de la música tindrem oportunitat de veure prop d’una quarantena de propostes. Aquest certamen consagrat als documentals musicals més recents i més populars el poden gaudir de forma gratuïta els abonats Premium del portal Filmin mentre que la resta pot ser partícip d’aquesta gran festa cinematogràfica pel mòdic preu de 7 euros.

El certamen ofereix en primícia absoluta una pel·lícula britànica de ficció que recrea la història de dos bessons a l’època dels 70 que agafen l’auge de la música punk, Brothers of the head (2005, Keith Fulton i Louis Pepe). També s’estrena en caràcter exclusiu els documentals Hit so hard amb Courtney Love, Kurt Cobain o Patty Schemel, o Auto amb Nacho Vega, Vetuista Morla o Joaquin Pascual.

El Filmin Music Festival 2013 està desglossat en diferents seccions com la dedicada a documentals d’actuacions enregistrats en grans festivals com Glastonbury amb David Bowie, Bjork o Morrisey i Festival Express amb Janis Joplin, The Band o Grateful Dead. També hi ha documentals centrats en potentes bandes com End of the century sobre els Ramones, Some kind of monster amb Metallica, The beat is the law amb Pulp, Upside down amb Primal Scream o Turning amb Antony & The Johnsons.

Podeu consultar la programació sencera al web www.filmin.com