verduraL’associació Muntanyes de Vida organitza el diumenge 7 de setembre la VII Mostra Hortícola a Fígols (Fígols i Alinyà). L’objectiu de l’exposició-concurs de productes de l’hort és promoure l’horticultura familiar com a font d’aliments saludables, preservar les varietats vegetals locals i els oficis tradicionals relacionats amb la pagesia, a més de facilitar l’intercanvi d’experiències i la divulgació del patrimoni rural.

Per participar a la mostra només caldrà exposar de forma original els millors productes de l’hort, ja siguin fruites, verdures, llegums, tubèrculs, llavors o conserves. Les presentacions s’hauran de lliurar abans de les 10 del matí i es podran veure exposades al carrer Major de Fígols fins a les 17 hores.

Les bases de participació indiquen que la millor composició s’endurà una quantitat econòmica en metàl·lic, mentre que el segon i tercer classificats obtindran un regal. L’entrega de premis es farà just abans d’un l’aperitiu popular.

La Mostra Hortícola de Fígols se celebra des de l’any 2007, tot coincidint amb els actes de la Festa Major. La inscripció és gratuïta. Es pot confirmar l’assistència al telèfon 639 91 72 64.

El mateix dia també es podrà participar en el Concurs de Truites organitzat per la Comissió de festes de Fígols. Aquesta activitat està prevista a les 14 hores.

Foto: Muntanyes de Vida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada