Fiat Tipo

Confort

Elegant, espaiós i confortable. Així és el nou Fiat Tipo, un vehicle amb un complet equipament de sèrie i ideal per a viatjar tota la família. Estèticament, és un vehicle aerodinàmic, una qualitat que no tan sols repercuteix en la imatge, sinó que, també, en el consum de combustible. Les dimensions exteriors de berlina, amb una longitud de 4,5 metres, es tradueixen en un ampli habitacle i optimitzat, amb un maleter amb gran capacitat de 520 litres i una extraordinària habitabilitat. Aquest confort, s’acompanya de ginys tecnològics i un equipament ampli, acompanyat de multiples espais portaobjectes i elements com l’aire condicionat iels comandaments en el volant. Pel moment està disponible únicament amb carrosseria de quatre portes, tot i que és previst que en uns mesos arribi la variant de cinc portes i, posteriorment, la familiar.

Motor

La gamma de motoritzacions està formada, pel moment, per un propulsor a benzina 1.4 de 95 cavalls i dos dièsel Multijet, l’1.3 de 95 cavalls i l’1.6 de 120 cavalls. L’1.4 de 95 cavalls assoleix una velocitat punta de 185 km/h, amb una acceleració de 0 a 100 en 11,5 segons i un promig de consum de 5,7 litres als 100. L’1.3 Multijet de 95 cv, és un motor que enregistra una velocitat màxima de 180 km/h, amb una acceleració de 0 a 100 en 11,7 segons i un consum mitjàde 4,1 litres als 100. Per últim, l’1.6 Multijet de 120 cv aporta una velocitat màxima de 199 km/h, amb una mitjana de consum de 4,2 litres.

Seguretat

Pel que fa a l’equipament de seguretat, el Fiat Tipo inclou tres recolzacaps en els seients posteriors, coixí de seguretat frontal per al conductor i el passatger, de cap davanters i posteriors, laterals davanters i posteriors, ancoratges Isofix en els seients posteriors, antibloquejament de frens ABS, alerta de cinturons davanters descordats, ajuda a l’engegada en pendent. S’hi afegeix control d’estabilitat, de pressió de neumàtics i direcció assistida elèctrica Dual Drive.

Per El Tot Granollers / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.