La direcció de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha mantingut aquesta setmana diferents reunions amb els delegats de personal d’UGT a Espot i Port Ainé i els seus assessors, entre els quals es troba el secretari de la secció sindical d’UGT a FGC. En aquestes reunions s’han repassat els motius al·legats en la convocatòria de vaga parcial del sindicat, que manté per aquest cap de setmana i per als 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25 de febrer, de les 11.00h a les 15.00h.

En aquestes trobades s’ha pogut constatar de nou la desproporció de la mesura de vaga davant les qüestions plantejades. FGC ha reiterat la seva total voluntat de reconduir la situació a les reunions de la comissió de seguiment, fórmula de negociació prevista en el conveni per analitzar els temes i trobar solucions als problemes puntuals plantejats.

De la mateixa manera, FGC es reafirma en el seu posicionament de no trobar raons que justifiquin una negociació en context de vaga dels treballadors i treballadores. És conegut el respecte d’FGC a l’exercici del dret a la vaga així com, la seva vocació d’arribar a acords que millorin les condicions de la seva vida laboral. 

En aquest sentit, també vol recordar la seva condició d’entitat de dret públic que limita la seva capacitat de negociació en alguns aspectes determinats i reitera la seva voluntat de seguir treballant per a una millor gestió de l’explotació d’Espot i Port Ainé i per a contribuir a l’impuls social i econòmic del territori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada