La Taula Estratègica d’Impuls de l’Aeroport Lleida-Alguaire ha presentat avui el “OctObert Airfest”, un festival d’exhibicions aèries que tindrà lloc en l’aeroport de Lleida-Alguaire el proper 5 d’octubre amb l’objectiu d’ampliar les activitats i iniciatives entorn de l’aeroport.

La celebració d’aquest esdeveniment aeri ha obligat, segons ha explicat la Subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, “a elaborar un pla especial per modificar les zones de control en què es divideix l’aeroport amb una modificació puntual de la” zona aire “i la” zona terra “per fer possible l’esdeveniment”.

En aquest sentit, Mans ha explicat que les demostracions de aeromodelisme, globus aerostàtics i altres aeronaus es duran a terme a l’anomenada “zona aire” de l’aeroport la vigilància del qual correspon a la Guàrdia Civil. Efectius d’aquest Cos reforçaran la vigilància que habitualment presten en aquesta zona restringida i aportaran també personal adscrit al grup de desactivació d’explosius i del grup de gossos de la Guàrdia Civil per donar cobertura a les necessitats que es puguin derivar abans i després del festival.

L’esdeveniment aeri explicarà també amb la col·laboració dels Mossos, Protecció Civil, Bombers i Serveis d’Emergència Mèdiques, entre uns altres, a més de seixanta voluntaris.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada