festival nadal

El proper dijous, 18 de desembre, a les 19.00 hores, a l’Auditori del Centre de Congressos d’Andorra la Vella hi tindrà lloc el tradicional festival de Nadal de les escoles artístiques de la Llacuna.

Enguany, el festival, amb el títol genèric “El petit avet”, girarà a l’entorn del conte del mateix nom.

La participació de les escoles es realitzarà de forma escalonada.

S’iniciarà amb un pròleg on els alumnes dels cursos 3r i 4t de l’aula de Cant Coral de l’Institut de Música cantaran dos cançons, acompanyants per un grup de saxòfons i grup de violoncels: “Cançó de bres per a una princesa negra” i “Mary had a baby”.

La primera part anirà a càrrec dels alumnes del Taller de Plàstica de l’Escola d’Art i de l’Aula de Teatre i Dansa que faran una versió lliure del conte homònim de Hans Christian Andersen “El petit avet”.

En la segona part, els alumnes dels cursos 1r i 2n de Cant Coral, els de Sensibilització i l’Orquestra de l’Institut de Música interpretaran la cantata “El petit avet” de la professora Rosabel Bofarul, que serà present a l’acte. Cantata per a Cor Infantil, Narrador, Orquestra i Piano.

 En el Festival de Nadal 2014 de les escoles artístiques del Comú d’Andorra la Vella, 227 alumnes aportaran elements escenogràfics remarcables, com la construcció d’un gran avet i d’uns fanals, per part de 15 alumnes de l’Escola d’Art i una representació escènica amb 11 alumnes de dansa i 5 alumnes de teatre. La representació de l’Institut de Música serà ben nombrosa, amb un total de 200 alumnes.

Aquest acte multitudinari serà presidit per la consellera delegada de Cultura i Participació Ciutadana,  Meritxell Rabadà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada