Un any més, els professors de les escoles de música d’Encamp, Jordi Porta i Gil Blasi, i els més de trenta alumnes que en formen part, celebraran el festival de les escoles de música el proper dijous 13 de juny a les 20 hores a la sala de teatre de La Valireta.

Els alumnes, amb edats compreses entre els 7 i els 17 anys farant gala d’un repertori ampli i variat de música. Ja sigui amb el piano, la guitarra o la percussió, els joves interpretaran diferents estils de cançons. L’entrada és gratuïta.

Tanmateix, el proper dissabte 15 de juny, a les 20 hores a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp, els infants i joves de les escoles de dansa d’Areaesport realitzaran el festival de fi de curs, exposant, en cadascuna de les modalitats en les que han participat, tot el que han aprés durant el curs escolar.

El preu de l’entrada de l’espectacle serà de 3 euros, i anirà en benefici del projecte ‘Vacances en Pau’ de l’ADSAPS (Associació d’Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí) que permet als nens refugiats dels camps del Sàhara poder passar l’estiu al Principat d’Andorra, fugint de la calor del desert i accedint a revisions mèdiques que no poden passar al seu país.

Cal recordar que les escoles de dansa d’Encamp tenen com a finalitat introduir als més joves en el món de les danses i mostrar-los aquest univers a través de les eines i tècniques necessàries per poder practicar la seva modalitat preferida.

Les entrades per l’espectacle ja estan disponibles i es poden comprar al Departament de Cultura d’Encamp.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada