És festa major. Aquestes paraules comencen a sonar ja per totes les poblacions. Festes sempre populars obertes no només als habitants d’aquesta població sinó obertes a tothom. Festejos i alegries que tots volen compartir. Tots es submergeixen d’una manera o una altra.

Ja sigui participant de forma activa, convertint-se en part dels creatius de la festa, del qual els executa o simplement el que els gaudeix. Tan divertida és una experiència com una altra. Un en aquests moments sent que forma part d’una comunitat rep i viu l’alegria que tots comparteixen. Moments en els quals cal engalanar-se, sentir-se més guapo, millor persona i sortir a divertir-se en grup.

Les festes majors solen unir les persones de totes les edats, és una de les poques tradicions ancestrals que encara uneixen les famílies al voltant d’un esdeveniment. Moment per fer pausa en la teva vida i distreure’t. Comparteix menjars i sortides amb avis, néts, amics, oncles, germans, etc… És una part de la teva vida que sempre podràs viure siguis on siguis ja que en tot el territori hi ha el concepte festa major. Any rere any podràs veure i comparar fotos d’aquests moments. Podràs enyorar i recordar els moments passats viure els presents i potser pensar en els futurs. Adonar-te d’aquesta manera i a hores d’ara de com passa el temps i fer-ho amb un somriure perquè ÉS FESTA MAJOR.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada