cartell opertura serradells.indd

El Centre Esportiu dels Serradells d’Andorra la Vella celebra, aquest diumenge 28, la seva festa anyal, que dóna el tret de sortida a la temporada esportiva, després de l’aturada anyal que es va iniciar el dia 7 de setembre, per efectuar treballs de manteniment al centre.

 Durant 14 dies, l’Equip de Manteniment comunal ha efectuat la substitució de rajoles del vas i de l’exterior de la piscina olímpica, ha procedit al buidatge, neteja i reomplerta dels vasos de totes les piscines i a dut a terme diversos treballs de pintura.

S’ha substituït  tota la superfície del sòl del pavelló poliesportiu per un paviment sintètic, apte per la pràctica de totes les disciplines.

 Igualment, s’han començat les obres de substitució de les centrals d’aire del recinte de la piscina i de les calderes de calefacció, així com dels acumuladors d’aigua calenta sanitària; unes obres que duraran encara durant unes 9 setmanes fins a la finalització.

Una inversió que, consegüentment, aportarà una major seguretat i la corresponent modernització del material i que representarà un important i substanciós estalvi energètic.

 Activitats i competicions de la Festa d’Obertura

 Pàdel / Masterclasses / Esquaix / Triatló Popular

 La Festa d’Obertura de la Temporada 2014-2015 al Centre Esportiu dels Serradells començarà el dissabte, dia 27, amb l’inici de la segona edició de l’Open de Pàdel – Pàdel Club Serradells.

 El diumenge, a mig matí, hi haurà dues Masterclasses de Tono-Step i Cícling. A primera hora, s’obrirà la jornada amb la disputa del Primer Open d’Esquaix Serradells i, tot seguit, començarà el 13è Triatló Popular d’Andorra, amb proves de Triatló, Triatló per equips i Aquatló, així com un Triatló de Menuts, que tindrà lloc al migdia.

Durant tot el dia es disputaran els encontres del 2n Open de Pàdel.

 A les 14.00 hores, tots els participants i acompanyants s’aplegaran per dinar, convidats pel Departament d’Esports a una Arrossada Popular que clourà la jornada festiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada