Festa de la Castanyada de la Gent Gran a la Casa Pairal d’Andorra la Vella

Enguany, la Festa de la Castanyada de la gent gran se celebrarà la tarda del dijous dia 30 d’octubre, a la Casa Pairal d’Andorra la Vella.

És previst que en aquesta festa ja tradicional, inclosa de sempre en la programació de festes del departament de Social, hi assisteixi un total de 220 persones del col·lectiu.

En aquesta ocasió, participaran a l’esdeveniment padrines i padrins de les parròquies d’Encamp i d’Andorra la Vella, alguns dels quals seran els artífexs de l’elaboració de 700 panellets i de la torrada de centenars de castanyes que, ulteriorment, faran tastar i degustar als companys de festa, tot regat amb un bon moscatell i aigua de font.

Els comuns d’Andorra la Vella i Encamp sufragaran la despesa del cost de les matèries primeres i les associacions de gent gran de les dues parròquies assumiran el pagament del conjunt musical “Grup Eufòria”, que amenitzarà la ineludible Festa de la Castanyada.

El berenar, serà servits pels membres de l’Equip de Cases Pairals de la Conselleria de Social del Comú d’Andorra la Vella, a partir de les cinc de la tarda. Tot seguit, començarà el Ball.

L’acte festiu serà obert a totes les persones del col·lectiu de la gent gran que desitgin participar-hi i gaudir-ne.