Festa de la bicicleta demà a Sant Julià

Els amants del món de la bicicleta tenen una cita demà dissabte amb la 1a edició de la jornada ciclista per a joves, Pedala’t. Està pensada per a tota la família i es divideix en 4 grans activitats:

– una sortida popular pels carrers de la parròquia que està oberta a totes les edats.

– una sortida cicloturista destinada a majors de 16 anys que tinguin certa tècnica. Hi haurà 2 recorreguts depenent de la dificultat, un de 2h de durada, i un altre de 4h. El de 2h sortirà de la plaça de la Germandat i passarà per Aixirivall, La Peguera, Juberri i finalitzarà a la plaça de la Germandat. La de 4h farà el mateix recorregut incorporant també la pujada al Coll de la Gallina per Fontaneda i baixada per Canòlich.

– una sortida de BTT destinada a majors de 14 anys que també tinguin tècnica ja que es tracta d’un recorregut amb 2 nivells de descens de 4h de durada. Sortirà de la plaça de la Germandat i passarà per Arcavell, La Rabassa i acabarà a la plaça de la Germandat.

– una gimcana adreçada a infants de 6 a 15 anys més popular que es farà en 5 zones establertes a la plaça de la Germandat.

Totes les activitats són gratuïtes, simplement cal formalitzar la inscripció 1/2h abans que comencin. La inscripció també dóna accés al dinar, una botifarrada popular que es farà a l’aparcament de Reig Patrimonia.

Totes les activitats tindran com a punt de partida i final la plaça de la Germandat on hi haurà actuacions i activitats a càrrec de l’Agrupament Escolta i Guia Lauredià i Batukaseu.