Fes-te teva la programació de la Festa Major de la Seu és el lema per aproximar les noves aplicacions tecnològiques a la ciutadania

festa-seuAvui s’ha fet públic, a través del web http://www.fmlaseu.cat/el programa d’actes de la Festa Major d’enguany. S’hi poden trobar totes les activitats i novetats, així com notícies, vídeos, el plànol de la festa i molt més. Al portal també els actes apareixen classificats per categories: Cultura i TradicióMúsicaEsportEspectaclesInfantil i Joves.

Pel que fa al programa de mà, estarà disponible la setmana del 18 d’agost.

 Una novetat destacada de l’edició d’enguany és l’aplicació de la fmlaseu (http://www.fmlaseu.cat/app) que està disponible per a smartphones i tauletes dels sistemes Apple i Android, una eina “per portar la Festa a la butxaca”.

L’app, que ja es pot descarregar a l’iTunesApp Store i a Google Play, inclou el programa d’actes, l’actualitat referent a la cita, vídeos i accés directe a les xarxes socials de la @fmlaseu. Durant els dies de l’esdeveniment també permetrà estar alerta de tots els possibles canvis de programació gràcies a les seves notificacions push. S’hi podran seguir, també, el Pregó i el Ball Cerdà en directe, tant a l’app com al web.

Podeu trobar més detalls sobre l’app i els enllaços directes per a la seva descàrrega a http://fmlas.eu/appoficial

La #fmlaseu aposta per les noves tecnologies

“Aquest és el segon any que l’Ajuntament de la Seu aposta per una àmplia presència de la Festa Major a la xarxa” manifesta Meritxell Planes, regidora de Festes i Tradicions, “enguany, a més, ho fem per partida triple: el web, l’app per a dispositius mòbils i els perfils a les xarxes”, afegeix Planes.

Els diferents perfils FacebookTwitterInstagram i YouTube ja sumen en total més de 5.500 seguidors.

Els usuaris també podran participar a través les xarxes socials utilitzant el hashtag #fmlaseu, i veure les seves participacions a l’app i en una pantalla interactiva que romandrà instal·lada a l’Espai Ermengol a partir de la setmana vinent.