L’exministra de Salut des d´aquest dilluns, Rosa Ferrer, creu que cal afrontar de manera decidida el debat sobre per quin model sanitari ha d’apostar el país. Una de les protagonistes indiscutibles de la setmana, arran de l’entrevista oferta al programa ‘La rèplica’, troba incoherent redefinir la sanitat pública alhora que se’n fomenta la privada.
Rosa Ferrer veu incoherent la decisió del Govern de dissociar la cartera de Sanitat de la d´Afers Socials.

L´extitular de Salut, Afers Socials i Ocupació explica que marxa deixant signat el Pla de salut 2020 i que és il·lògic separar les àrees perquè el pla incorpora elements sociosanitaris difícils de treballar separadament. Rosa Ferrer desitja molts encerts a qui d´aquí a uns dies serà el nou ministre de Salut, Carles Àlvarez Marfany. Ara bé, es mostra molt crítica sobre la potenciació que es fa de la sanitat privada amb l´obertura econòmica, alhora que s´està replantejant el sistema sanitari públic.

Rosa Ferrer, abans de deixar de ser ministra, ha pogut deixar avançada la implantació de la història clínica digitalitzada i el reglament de prestacions socials no contributives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada