Ferrer rep la cartera de Benestar amb l’objectiu d’avançar en la implementació de la Llei de serveis socials i sociosanitari

rosa ferrer

Aquest dijous al matí ha tingut lloc el traspàs de la cartera de Benestar, fins ara en mans de Cristina Rodríguez, a la nova ministra de Relacions Institucionals, Afers Socials i Ocupació, Rosa Ferrer.

Ferrer ha rebut així els dossiers de Benestar, als quals donarà continuïtat amb una especial atenció en el desenvolupament de la Llei de serveis socials i sociosanitaris, aprovada pel Consell General ara fa prop d’un any.

Així, l’atenció social a col·lectius com la infància en risc estarà entre les principals prioritats de la ministra Ferrer en matèria de Benestar.

D’altra banda, Ferrer també centrarà la seva missió a nivell de Benestar en l’avenç en les línies marcades per la convenció de les Nacions Unides sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat.

En aquest sentit, destacarà el treball per avançar en la consecució pràctica del concepte de  “disseny universal”, entès com el disseny de productes, entorns, programes i serveis que puguin utilitzar totes les persones.

TOTES LES NOTÍCIES