rosa-ferrerLa cònsol major d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, ha lamentat que l’Associació de Veïns i Comerciants de Santa Coloma no hagi assistit a algunes reunions amb consellers a les quals se’ls havia convocat. Considera que l’actitud dels membres de l’associació és ‘injusta’ perquè ‘s’ha fet molt més ara per les inundacions que en els darrers anys’ i perquè assegura que el tarannà del Comú sempre ha estat de diàleg.

Després de la reunió de poble convocada per l’Associació de Veïns i Comerciants de Santa Coloma el passat dijous al vespre, Ferrer ha lamentat l’actitud d’aquest col·lectiu respecte a la corporació. La cònsol major assegura que s’ha fet molt pel poble, i que se seguirà fent, i concretament pel que fa a les inundacions, considera que ‘s’ha fet més ara que en molts anys’.

D’altra banda, pel que fa a la transparència de la corporació i la voluntat de diàleg amb els diferents col·lectius, Ferrer assegura que sempre han estat oberts a rebre l’associació. De fet, tant la cònsol com el conseller de Joventut, Esports i Noves Tecnologies, Marc Pons, han posat exemples d’ocasions en què s’ha convocat els representants de l’associació per informar-los d’algunes qüestions o dialogar sobre les seves inquietuds, i no han assistit a la reunió sense ni tan sols comunicar-ho prèviament.

Així, la cònsol ha opinat que el fet que l’associació faci una recollida de signatures en contra de la corporació actual és que ‘han començat la campanya electoral abans d’hora’. Ha indicat que si sospita que el Partit Socialdemòcrata hi està implicat és perquè la reunió havia estat convocada prèviament pel partit, i després la va convocar l’associació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada