Ferrer creu que la revocació de l’heliport ‘dóna més tranquil·litat’ per al projecte del telefèric

La cònsol major d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, opina que la revocació que va fer el Govern fa dues setmanes de l’adjudicació de l’heliport al Roc de Patapou, ‘dóna més tranquil·litat a l’hora d’afrontar el projecte del telefèric’ al Pic de Carroi. Tot i que la iniciativa segueix en fase de projecte, la cònsol ha celebrat que ‘tenim un problema menys’, ja que si s’hagués mantingut ‘s’haurien hagut de fer tots els estudis per veure si era o no compatible’.

Durant el quinzè aniversari de Doppelmayr els cònsols de la Massana i Andorra la Vella van assegurar que aposten pel projecte del telefèric de Pic de Carroi que ha d’unir la capital amb les pistes de Pal. Van anunciar que s’havien iniciat les converses amb l’empresa Doppelmayr per preparar el projecte, i van indicar que confiaven que pogués ser una realitat durant aquest mandat comunal.

Baró i Ferrer, però, van reconèixer que els preocupava el projecte de l’heliport al Roc de Patapou, ja que ‘seria un risc afegit que hi hagi cables a la muntanya en una zona de sobrevol d’helicòpters’.

És per aquest motiu que la revocació que va publicar el Govern el passat 5 de desembre de l’adjudicació de l’heliport nacional a l’UTE Heliand – Cathelicòpters, que l’anava a ubicar al Roc de Patapou, ‘dóna més tranquil·litat’ a la cònsol. Ferrer ha celebrat que ‘és un problema menys’, ja que sinó ‘s’haurien de fer tots els estudis de si era compatible o no’ l’heliport amb el telefèric’. Així, els cònsols d’ambdues parròquies continuaran treballant amb l’empresa ‘en un tema que està en fase de projecte’, ja que hi ha moltes altres qüestions a tenir en compte.

 

8 comentaris

  1. És vergonyós la quantitat de diners que s’han gastat per defensar els seus interessos particulars aquests de la plataforma, tot i que finalment han tingut raó i l’heliport no era segur.

  2. I del que no s’ha parlat és de qui ha pagat tota la campanya per fotre fora l’heliport, perquè si s’ha fet amb diners de Comú, llavors pot ser denunciable ja que no comportava el suport de tota la parròquia, sinó d’una part interessada, quan hi ha d’altres coses per fer més importants que no això.

  3. Els que no volem arrebentar la solana d’enclar suposo que no tindrem el suport del comú i no se’ns deixarà ficar pancartes a les faroles, no? Tampoc es dedicaran esforços ni recursos públics per defensar l’espai natural de Carroi? Potser els que defensem el medi natural, com que no tenim els recursos d’aquells que viuen sota el Patapou, i per tant no podem pagar la campanya de la Ferrer, no tindrem el suport de la passionària. Gràcies per parlar en nom de tots i per defensar els interessos de la parroquia i del país. Suposo que la cònsol ho deu veure correcte això, com també deu veure correcte la participació del Espot (cónsol d’Ordino) en l’afer. Bravo per la decència,[els insults personals s’han suprimit].

  4. La Passionària…. Qui t’ha vist i qui et veu. Que poc que en queda d’allò pel que et respectava.

  5. Una persona no se l’ha de valorar pel que diu sinó pel que fa. I en els seus actes senyora, és on vostè desprèn una gran aura de misèria humana. Defensar un projecte com el del funicular, amb la degradació del entorn natural que comporta i fer-ho com a cònsol d’una parròquia del meu país és deplorable. Però segurament el més deplorable és abanderar-se com a defensora del poble i de la integritat física dels ciutadans d’Andorra la Vella en pro d’un interès privat. Continuarem hipotecant el futur dels nostres fills i malmetent el nostre país en la mesura que continuem donant suport a personatges tal que aquest.

    1. Gran comentari. M’ha estranyat que cap periodista hagi criticat l’actuació d’aquesta dona. Totalment insultant! Ens deuen prendre per rucs a la població, els que no som de la part rica d’Andorra la Vella, clar.

  6. Fastigós. No val res la seva dignitat sra Ferrer? Ets una venuda. Jugar amb el nom de la parròquia i ficar com excusa la seguretat ciutadana, perquè? per això? Per pagar en forma de favors aquells que han subvencionat la teva campanya?

  7. aaaahhh si era per aixó!! no volen l’Heliport no pels Col.legis o les cases que sobrevolaria… sino pq algú hauria perdut diners amb el projecte del teleferic…… Bona campanya de manipulació mediatica!!

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES