Ferrer confirma les negociacions per formar coalició amb DA

ferrer 1

Rosa Ferrer, cònsol major d´Andorra la Vella, ha confirmat que el grup que encapçala, Coalició d’Independents, està en negociacions amb DA per forjar una coalició electoral nacional i ha matisat que “s’ha de basar en un programa polític comú”. Creu que el Govern de DA està fent una tasca força correcta i que ha de seguir per aquesta via.

Les converses que manté Rosa Ferrer amb DA per muntar una aliança electoral es troben en estat embrionari, segons ha assegurat la cònsol major d´Andorra la Vella. Però ha afegit que la intenció que arribin a bon port és ferma.

No ha especificat si té la intenció d´acabar el mandat, però ha volgut subratllar que donarà suport a Jordi Minguillón, l´actual cònsol menor, si vol aspirar a ser el nou cap de llista de Coalició d´Independents en les properes eleccions comunals.

Per altra banda, ha valorat de manera positiva l’actuació duta a terme per l´executiu, tot i reconèixer que hi ha temes pendents com la Funció Pública “i qüestions candents i difícils de resoldre, com la seguretat social”.

Ferrer, finalment, ha volgut subratllar que es continua considerant socialdemòcrata i ha dit que no es pot qualificar DA com a dreta ja que hi ha persones d’ideologies diferents.