Text i foto: LdA

El Grup Parlamentari Liberal ha entrat una pregunta escrita a Sindicatura perquè Govern expliqui els “criteris tècnics que s’han seguit i considerat per establir els serveis mínims” als departaments i àrees de gestió de l’Administració General. La qüestió la planteja el conseller general Ferran Costa que també vol saber amb “quin criteri s’han considerat els serveis públics essencials”.

El text adreçat a l’executiu fa referència a la publicació al BOPA el passat 13 de març del decret d’establiment dels serveis mínims durant la vaga de funcionaris convocada pels passats dies 15 i 16 d’aquest mes. En aquest sentit, Ferran Costa exposa que “vist que no hi ha antecedents d’una vaga, volem saber com s’han aplicat aquests serveis mínims per cadascun dels departaments i àrees de l’administració”.

La pregunta parlamentària se centra en “els criteris tècnics”, subratlla Costa, per decretar els serveis mínims, ja que afegeix “sí que hi ha àrees que claríssimament són un servei públic essencial però en d’altres, aquest criteri no està clar i volem saber com s’han determinat els serveis mínims en tots els casos”.

1 comentari

  1. Serà interessant perquè els sindicats encara és hora que ho sàpiguen!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada