reformes• Canviar l’aspecte de les parets: Algunes de les parets dels habitatges antics tenen un estucat o gotejat. Treure’ls és un dels treballs més costosos i difícils en la reforma d’una llar, tot i que serà més fàcil si la gota està posada al tremp. Però si es creu convenient utilitzar paper de vidre, picar o rascar la paret per eliminar-los, possiblement resulti molt millor tapar el gotejat aplicant-hi a sobre dues capes d’una pasta especial amb una llana per deixar les parets llises i com noves.

• Renovar les finestres: Les finestres són un altre dels punts que indiquen l’estat de conservació d’un habitatge. Si les finestres són de fusta, caldrà aplicar-hi un tractament i un manteniment periòdicament, però si us decidiu per canviar-les per unes de noves, podeu escollir entre les d’alumini o les de pvc. El PVC és un material que dóna millors resultats quant a l’aïllament i a la durabilitat, però és una mica més car que l’alumini.

• Instal·lar llums halògens: Instal·lar focus halògens ofereix una millora en la il·luminació a més de crear un ambient molt més decoratiu. Són molt fàcils d’instal·lar i molts d’ells permeten orientar el focus de llum. Podeu trobar diferents lots d’halògens que consten d’un transformador, un focus i un embellidor, encara que també es poden trobar halògens que van directament al llum sense necessitat de transformador. Per instal·lar-los on hi hagi un punt de llum només caldrà fer un forat del diàmetre del focus amb una serra de corona instal·lada al trepant i connectar-hi els cables.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

1 comentari

  1. Hola buenos dias , yo tengo el pasillo estucado con alfatone es decir un poco rugoso a parte de lijar que puedo hacer para ponerlo liso , dar una pasta si es así que clase de pasta , sin mas que un saludo de Alejo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada