parets blanques

Una casa amb les parets completament blanques, en principi, pot semblar avorrida, però si se les sap treure partit ofereixen grans possibilitats decoratives. Només cal saber jugar amb el color, els tèxtils, els complements i el mobiliari.

Imagineu que cada paret és un llenç en blanc i intenteu donar-li vida.

Si voleu aconseguir una estança amb un ambient tranquil, on els protagonistes siguin les textures i la llum, decoreu les parets amb mobles i teles de colors neutres (os, sorra, crema..) o colors suaus amb subtils matisos de gris.

En estances d’estil modern podeu decorar les parets amb mobles i accessoris de metall en color negre, aquesta combinació blanc i negre li aportarà més caràcter a la decoració.

En cas que tingueu una estança petita, haureu d’aconseguir que sembli més ampla, separant les parets visualment entre si, perquè com que són blanques encara empetitiran més l’espai, per això haureu d’afegir-lis algunes notes de color.

Si teniu una estança d’espai super reduït el millor que podeu fer és decorar-la amb teles i complements en colors vibrants, com el vermell, el groc o el verd, i afegir alguns quadres amb motius i marcs de colors vius.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada