Fenoll participa en la conferència sobre l’estratègia del CE al voltant dels drets dels infants

La secretaria d’Estat d’Afers Socials i Ocupació, Ester Fenoll, ha participat aquest dimarts al matí en la conferència d’alt nivell del Comitè de Ministres sobre el llançament de la nova estratègia del Consell d’Europa sobre els drets dels infants per al període 2016-2021. La reunió ministerial ha tingut lloc a la ciutat de Sofia, a Bulgària, país que actualment ostenta la presidència del CE.

La secretària d’Estat, segons informa el Govern en un comunicat, ha explicat en la seva intervenció quines són les prioritats del Govern d’Andorra en matèria d’infància i ha exposat les polítiques que el Departament d’Afers Socials impulsa centrades en el lema ‘la vida lliure de violència per a tots els nens’. Fenoll ha presentat la línia estratègica basada en accions concretes com són la detecció precoç, el reforç dels serveis de mediació i l’assistència d’emergència, el desenvolupament de mecanismes d’interacció entre els departaments responsables, l’establiment de protocols d’atenció i orientació flexibles i d’atenció en casos d’abús i finalment l’establiment de canals de comunicació directes i accessibles.

La conferència d’alt nivell, en la qual han participat representants dels 47 països membres del Consell d’Europa, té com a objectiu oferir una plataforma d’intercanvi per tal d’aprofundir sobre les prioritats de la nova estratègia fixada pels Estats membres concretades en oferir igualtat d’oportunitats a tots els infants, garantir la seva participació en tots els àmbits que els concerneixi, eliminar qualsevol tipus de violència, assegurar una justícia adaptada a la infància i dotar als infants d’accessibilitat a l’entorn digital.

Text: ANA Foto: SFG

1 comentari

  1. Derechos de quien si llevo casi un año malviviendo con mi hijo de 7 años y aún que el juez me dé la aprobación de que vivo por debajo de umbral de la pobreza y sigo intentando sobrevivir con mi esfuerzo y privado me de mi salud para seguir adelante con mi hijo escuchar esto es una aberración puta mentira y un circo de hipócritas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.