Feng shui: solucions per al bany

El  Feng Shui no posseeix una orientació específica a l’hora d’instal·lar el bany a casa vostra, per la qual cosa caldria tenir presents alguns consells per aconseguir una millor qualitat d’energia positiva.

• Bany ubicat en una àrea important per al Feng Shui com la de la fama, prosperitat i matrimoni. 

Trobaríem la solució col·locant un mirall des del terra fins al sostre a l’exterior de la porta del bany, ja que ajudaria a reflectir el Xi, de manera que no pateixi l’efecte drenant de les canonades dels banys.

• Bany situat en la ubicació central de la casa.

Per solucionar els problemes de mala energia podríem pintar les parets d’aquest de color vermell, i col·locar un gran vidre, o algun altre tipus d’objecte que es relacioni amb l’element terra, podria ser un gran recipient de ceràmica o alguna pedra vistosa en cada cantonada.

• Bany ubicat prop de la porta d’entrada o sobre la cuina en la segona planta.

La solució estaria a col·locar un vidre amb facetes en el centre, ubicant un mirall rodó d’uns 10 cm de diàmetre en el sostre sobre l’inodor, per poder visualitzar el flux d’aigua, i col·loqueu accessoris relacionats amb l’element terra, o en el seu defecte ubiqueu una imatge com un ocell o un arbre en la zona situada sota del bany, per ajudar al fet que l’energia s’elevi.

FONT: decoraryreformar.com

 Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat