Fenés i Carabaña dominen amb autoritat la 39a edició del Cros de les Valls

Nahuel Carabaña
Nahuel Carabaña. Foto: ATV

Després d’una aturada de dos anys a causa de la pandèmia, aquest diumenge ha tornat el Cros Internacional de les Valls organitzat pel CAVA. En aquesta 39a edició els més ràpids han estat Ariadna Fenés i Nahuel Carabaña.

Uns 120 corredors han participat en aquesta 39a edició en les diferents categories. En l’actual context postpandèmia la prova reina, no ha comptat amb gaire presència forana però sí amb els millors especialistes del país. Entre ells Nahuel Carabaña; l’atleta del Playas de Castellón s’ha escapat d’inici i ha fet tota la cursa en solitari.

No gaire diferent ha estat la categoria femenina amb domini d’Ariadna Fenés. L’andorrana ha guanyat amb un temps de 39 minuts i 13 segons. A 1 minut i 46 segons ha travessat la meta Xenia Mourelo. Ja més allunyada Anna Artal ha completat el podi.

La prova també ha estat Campionat d’Andorra de cros. Carabaña ha passat victoriós la meta amb un temps de 32 minuts i 38 segons. A 54 segons ha entrat Marcos Sanza i, a 56, Francesc Carmona que ha completat el podi

Carabaña està preparant aquests dies el 10.000 on espera participar en el Campionat d’Espanya el dia 9 d’abril a Faro.

[do_widget id=category-posts-pro-64]