Fem pinya!

Aquesta setmana ha saltat una altra noticia desfavorable a Can Barça, aviat deixarà de ser noticia, perquè ja ens estem acostumant a que ens intentin desestabilitzar i guanyar fora dels terrenys de joc el que no saben i/o no poden fer esportivament.

El domini aclaparador del Barça en els darrers anys ha estat evident i tan elogiat com envejat, semblava que teníem un equip imbatible capaç de guanyar qualsevol competició amb un joc espectacular i digne d’admiració. Un equip que fins i tot va presentar batalla i va ser capaç d’estar a primer nivell jugant sense entrenador, quan en Tito va estar de baixa.

El Barça té a Messi i un planter immillorable, amb estil propi, el conegut com ADN Barça, i una collita garantida de joves promeses per completar la classe mitja alta de la plantilla.

El fitxatge de Neymar és garantia de futur i el projecte Espai Barça, que tant bé ha gestionat la junta actual del Club (sí, no tot han de ser crítiques) i que ens proporcionarà uns ingressos extres anyals, al voltant dels 40 milions d’euros, consoliden un model de club  de competitivitat ratllant l’excel·lència, convertint-nos en un dels clubs més poderosos del món.

Si deixem de banda els fanàtics i els anti barcelonistes de vocació o professió, algú creu realment en la casualitat de tots els atacs que estem rebent en els darrers anys? Algú amb dos dits de seny creu que s’han fet les coses tan malament com perquè es castigui al Club, i de rebot a tots els seus socis, amb tota la merda que ens està esquitxant? Jo crec que no!

Fa poc, després d’una denúncia del Bayern de Munich, es va atacar l’estructura de club actual del Barça, Real Madrid i Athlètic de Bilbao per no ser societats anònimes esportives com la resta de clubs, amb el suposat criteri de beneficiar-se d’ajudes de l’administració per aquest motiu.

No cal recordar els constants controls sorpresa anti dopatge que es rebien a Can Barça quan encara estava en Pep Guardiola, ni de la persecució de la Hisenda espanyola de la que va ser objecte en Messi, ni de la denúncia d’un soci al president Rosell pel fitxatge de Neymar, etc.

Ara la FIFA ataca la Masia per una denúncia anònima, un símbol del barcelonisme i un centre admirat i elogiat per tothom, del que el President Bartomeu va dir: “tot el que fem al futbol base és correcte i és un centre d’excel·lència que la FIFA ha premiat varies vegades. Fa uns anys van ser tres jugadors del planter els que estaven en el podi de la Pilota d’Or” i jo afegiria, amb paraules del president Laporta: “Que n’aprenguin!”.

Quan més ens ataquen més clar tinc que ens envegen i més orgullós em sento de ser culer!

VISCA EL BARÇA!

Bon cap de setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.