fem net1

Durant tot el matí, l´associació Fem Net ha desplegat desenes de voluntaris per diverses parròquies. Es tracta de la quarta jornada de neteja popular, en què a banda de millorar l’entorn es vol conscienciar els ciutadans i l’Administració de la necessitat de protegir la natura.

A pocs metres de la carretera i a simple vista tot sembla net després d’haver enretirat els residus superficials. Malauradament, però, la brutícia està tapada per la fullaraca i el fang i s’hi poden trobar residus que costen molt d’eliminar. Molts d’ells fa anys que estan sota terra.

Des de Fem Net es demana més implicació i control, tant per part dels ciutadans com de les institucions. Tot i que actualment ja hi ha més consciència mediambiental, encara es troben molts punts negres propers als llocs urbans. Sortosament, les muntanyes del país estan més netes perquè els excursionistes són més respectuosos amb l’entorn.

Fem Net voldria que hi hagués un registre de “punts negres” i que, un cop l’any, es destinessin tots els esforços a netejar una d’aquestes zones. Actualment les neteges les fan uns quants voluntaris i amb manca de recursos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada