Fem espai al Barça

Acostuma a passar, i més en l’afició blaugrana, criticar l’equip quan perd, o fer llenya de l’arbre caigut quan queda eliminat d’una competició o perd una final, i defenestrar o enviar a les catacumbes aquells jugadors que fa unes temporades eren els deus del nostre Olimp particular.

Uns jugadors en els que hem confiat cegament, uns jugadors que en altres mans ens ho han donat tot, uns jugadors que han sigut admirats pel món sencer pel joc que feien. Els mateixos jugadors que aquesta temporada han fet pena, però no seré jo qui els culpi de res, doncs s’han guanyat a pols el meu respecte, el mateix que us demano que els hi tingueu tots vosaltres.

Criminalitzar-los seria molt fàcil, però seria el mateix que si en una macro operació anti droga, la policia es conformés en detenir a quatre camells enlloc dels qui s’han enriquit, els mafiosos de debò.

En el nostre cas, hem de pensar que el Club porta tres anys sense cap tipus de planificació esportiva del primer equip i això és feina de la directiva i del seu incompetent Zubitontaleta,tot i que en favor d’aquest caldria dir que no va avalar la contractació d’un patètic tècnic posat a dit pel Sandrusku de torn. Jo els veig incapaços a tots ells de liderar un nou projecte esportiu.

Per cert, encara avui em demano perquè va amagar la cua entre cames i va fugir tan de pressa, amb una actitud més que covarda que de ben segur amaga alguna cosa, per no dir negoci brut al Brasil… o potser no tan lluny. Mai em vas generar cap tipus de confiança quan

ens vam conèixer, més aviat he pensat sempre que eres un fals i un interessat sense escrúpols.

En canvi, crec que en els apartats econòmic, amb Javier Faus al capdavant i noves tecnologies, amb Didac Lee, estan fent bé la seva feina. Gràcies!

Ens caldria una nova junta amb criteri, ganes de fer bé les coses i confiar en el nou entrenador, i sobretot que no sigui intervencionista com l’actual, doncs les juntes i els presidents no han d’ordenar qui juga i qui no, això és feina del cos tècnic i l’entrenador, un altre dels motius pels que possiblement va marxar en Pep.

Ara el debat està obert. Quin entrenador vindrà, quines han de ser les baixes i a qui s’ha de fitxar, així com què li passa a Messi, si realment la Junta l’ha de vendre per treure’n un benefici econòmic o si ha de ser l’abanderat del nou cicle.

Personalment crec que jugadors com Alexis, Cesc , Song, Alves, Cuenca, Jonhatan o Tello no tenen cabuda al Barça per diferents motius i caldria pensar en traspassar-los o cedir-los. Xavi crec que ja ens ho ha donat tot i necessitem un relleu, però és clar, teníem a Thiago i el van deixar marxar on sí que hi ha un entrenador com cal.

No entenc perquè cal fitxar dos porters i no renovar a Pinto, doncs de segon ja ens està be. Cal reconèixer que refusa més que atura, però que de no ser per ell, en els darrers partits ens haurien golejat. Amb un primera línia, i no parlo de Ter Stegen, en tindríem prou.

Perquè s’ha fitxat per més de 90 milions un davanter, encara tendre per a la nostra titularitat, quan el que realment necessitàvem amb urgència eren dos centrals i un migcampista? Montoya pot cobrir perfectament la baixa d’Alves. I dels més de 40 milions que ha cobrat, suposadament, el pare de Neymar, quants han anat a parar a d’altres butxaques per ves a saber quin concepte que no s’ha explicat, o que no es pot explicar?

I per finalitzar, seran capaços d’encertar amb el nou entrenador o també buscaran el que més benefici propi els reporti com en el cas del Tontata?

Qui us agradaria? Es parla de Valverde, Luis Enrique, Klopp i De Boer entre d’altres.

Bones festes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.