Felip Benavent, nou gerent de la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran

Sant Hospital de la Seu d'Urgell
Sant Hospital de la Seu d’Urgell. Foto: RàdioSeu

El Departament de Salut de la Generalitat ha comunicat aquest divendres el nomenament de Felip Benavent com a nou gerent de la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran. Benavent prendrà el relleu de Divina Farreny, que fins ara ha gestionat tant l’àrea pirinenca com la de Lleida.

A banda de l’Alt Pirineu i Aran, la conselleria ha anunciat canvis al capdavant de tres regions sanitàries més, amb els nomenaments d’Imma Cervós (Catalunya Central), Dolça Cortasa (Camp de Tarragona) i Joan Nin (Terres de l’Ebre), que substitueixen respectivament Núria Puig, Ramon Descàrrega i Mar Lleixà. En cas de la Catalunya Central, el relleu s’ha fet per a la jubilació de la gerent, que darrerament havia estat substituïda en funcions per Teresa Sabaté.

Des de Salut hi han afegit que aquests nomenaments “responen al procés per a configurar un nou equip directiu territorial que garanteixi l’efectivitat en la implementació de les polítiques de salut, tot atenent a la diversitat i les necessitats de cada regió”.

TOTES LES NOTÍCIES